Thursday 10 January 2019

Веселі канікули з eTwinning!



Провести весело час на канікулах можна не лише катаючись на ковзанці чи граючи в сніжки з друзями. Ітвіннери школи вже мають традицію проводити час разом!!! Ця зима не стала винятком! Отримали листи з Корсики з чудовими розповідями про учнів школи- партнера…відповіді плануємо написати вже після канікул та надіслати подарунки новим корсиканським друзям у проекті EUROPE-TODAY-YESTERDAY-TOMORROW та PROUD OF YOU-PROUD OF ME .
Не меншим сюрпризом був лист із Італії з насінням італійських рослин, які ми плануємо вирощувати в класі. Учитель біології Дрозд В.Л. охоче погодився працювати разом з нами. Серед рослин є також різдвяна травичка червоного кольору, яку висаджують в Італії щоб прикрасити галявинки під різдвяними ялинками. AT A EUROPEAN TABLE
 А «найсмачнішими» були завдання з приготування національних українських страв, впоратись з цим завданням нам допомагали мами та бабусі. І ми їм дуже вдячні! Готуємо тепер відео-рецепти для наших партнерів.
Були надзвичайно креативними та показали хороші навички володіння ІКТ у створенні логотипів  для проекту EUROPE-TODAY-YESTERDAY-TOMORROW.
А також створили мелодію (Дар’я Опалатенко) та написали спільно слова для створення кліпу у співпраці з партнерами по проекту PROUD OF YOU-PROUD OF ME. Готуємо он-лайн виставку еко-робіт для проекту ANOTHER WORLDIT`S POSSIBLE.
Чекаємо з нетерпінням початку семестру з новими відео-зустрічами та захопливими завданнями!






No comments:

Post a Comment